Mini daim- och biscoffcheesecakes
Portioner 6 mini cheeesecakes
cheesecakefyllning
- 150 g färskost
- 1.5 dl vispgrädde
- 1 dubbeldaim 56 g
- 1/2 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
Mixa kakorna ordentligt, tills det börjar se ut som sand. Blanda med smält smör.
Lägg muffinsformar (av papper) i en muffinsplåt och pressa ner kexet runt alla kanter. Även högst upp på muffinsformen. Ställ in i kylen.
Under tiden kan du vispa färskosten, grädden, florsockret och vaniljsockret i en skål tills det blir fluffigt. Hacka daimen i små bitar och blanda ner det i fyllningen.
Fyll varje muffinsform med fyllningen. Smält biscoff spread 30 sekunder i mikron, låt svalna en liten stund och häll det över varje cheesecake. Låt stå i kylen i minst en timme, men går också bra att förvara i kylskåp i upp till 3 dagar. I frys kan den stå i ett par månader, så länge den är försluten.