Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Biscoff cheesecake i glas med daim
Portioner
4
glas
Ingredienser
11
biscoffkakor
25
g
smör
Cheesecakefyllning
200
g
färskost
2
dl
vispgrädde
1
dl
florsocker
1
tsk
vaniljsocker
1
dubbeldaim
56 g
Toppa med
biscoff spread
vispgrädde
daim
Instruktioner
Börja med att krossa kakorna till fintsmul. Blanda med smält smör. Fördela i 4 glas, eller fler ifall du vill ha mindre portioner. Ställ in i kylen.
Cheesecakefyllning
Vispa ihop färskost, vispgrädde, florsocker och vaniljsocker. Vispa tills det blir riktigt fluffigt. Blanda ner finhackad daim. Fördela i glasen.
Topping
Mikra biscoff spread i 30 sekunder. Häll över cheesecaken. Garnera med vispad grädde och daim.