Go Back

Biscoff cheesecake i glas med daim

Portioner 4 glas

Ingredienser

  • 11 biscoffkakor
  • 25 g smör

Cheesecakefyllning

  • 200 g färskost
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dubbeldaim 56 g

Toppa med

  • biscoff spread
  • vispgrädde
  • daim

Instruktioner

  • Börja med att krossa kakorna till fintsmul. Blanda med smält smör. Fördela i 4 glas, eller fler ifall du vill ha mindre portioner. Ställ in i kylen.

Cheesecakefyllning

  • Vispa ihop färskost, vispgrädde, florsocker och vaniljsocker. Vispa tills det blir riktigt fluffigt. Blanda ner finhackad daim. Fördela i glasen.

Topping

  • Mikra biscoff spread i 30 sekunder. Häll över cheesecaken. Garnera med vispad grädde och daim.