Go Back

Otrolig pepparkaksrulltårta

Ingredienser

Rulltårtan

  • 300 g pepparkakor
  • 1 dl mjölk

Fyllningen

  • 200 g färskost
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl florsocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dubbeldaim 56 g

Topping

  • biscoff spread
  • vispgrädde
  • hackad daim
  • färska eller frysta lingon

Instruktioner

Rulltårta

  • Mixa pepparkakorna till ett fint smul. Blanda det med mjölken och forma till en deg. Lägg det mellan två bakplåtspapper och kavla ut det till en rektangel. Den ska inte bli alldeles för tunn.

Fyllning

  • Vispa ihop ingredienserna till fyllningen tills det blir fluffigt. Ha i hackad daim och rör runt. Bre över pepparkakan och rulla försiktigt ihop till en rulltårta med hjälp av bakplåtspappret.

Topping

  • Toppa med biscoffspread och låt stå i kylen i minst 2 timmar, gärna över natten. Spritsa på grädde och lägg på topping innan servering.