1.5dlpropud milkshake vaniljeller havremjölk och en nypa vaniljpulver
jordgubbar, blåbär, banan och jordnötssmöreller annan nötsmör
Morotskaka
1dlhavregryn
1mskchiafrön
1.5dlpropud milkshake vaniljeller havremjölk och en nypa vaniljpulver
1/2morotriven
kardemumma och kanelefter smak
5hackade valnötter
toppa med vaniljkvarg, kanel, rivna morötter och valnötter
Chokladboll
1dlhavregryn
1mskchiafrön
1.5dlpropud milkshake delicatoboll
1/2tskkakao
1mskstarkt kaffe
1mskriven kokos
Instruktioner
Bär
Blanda havregryn, chiafrön och propud milkshake vanilj i ett glas. Ställ in i kylen i två timmar eller över natten. Toppa dagen efter med jordgubbar, blåbär, banan och jordnötssmör.
Morotskaka
Blanda havregryn, chiafrön, rivna morötter, valnötter, kanel, kardemumma och propud milkshake vanilj i ett glas. Låt stå i kylen i två timmar eller över natten. Toppa med vaniljkvarg, kanel, rivna morötter och mera valnötter.
Chokladboll
Blanda havregryn, chiafrön, kakao, riven kokos, kaffe och propud milkshake vanilj i ett glas. Toppa med mer riven kokos och låt stå i kylen i två timmar eller över natten.