Go Back

3 sorters overnight oats

Ingredienser

Bär

  • 1 dl havregryn
  • 1 msk chiafrön
  • 1.5 dl propud milkshake vanilj eller havremjölk och en nypa vaniljpulver
  • jordgubbar, blåbär, banan och jordnötssmör eller annan nötsmör

Morotskaka

  • 1 dl havregryn
  • 1 msk chiafrön
  • 1.5 dl propud milkshake vanilj eller havremjölk och en nypa vaniljpulver
  • 1/2 morot riven
  • kardemumma och kanel efter smak
  • 5 hackade valnötter
  • toppa med vaniljkvarg, kanel, rivna morötter och valnötter

Chokladboll

  • 1 dl havregryn
  • 1 msk chiafrön
  • 1.5 dl propud milkshake delicatoboll
  • 1/2 tsk kakao
  • 1 msk starkt kaffe
  • 1 msk riven kokos

Instruktioner

Bär

  • Blanda havregryn, chiafrön och propud milkshake vanilj i ett glas. Ställ in i kylen i två timmar eller över natten. Toppa dagen efter med jordgubbar, blåbär, banan och jordnötssmör.

Morotskaka

  • Blanda havregryn, chiafrön, rivna morötter, valnötter, kanel, kardemumma och propud milkshake vanilj i ett glas. Låt stå i kylen i två timmar eller över natten. Toppa med vaniljkvarg, kanel, rivna morötter och mera valnötter.

Chokladboll

  • Blanda havregryn, chiafrön, kakao, riven kokos, kaffe och propud milkshake vanilj i ett glas. Toppa med mer riven kokos och låt stå i kylen i två timmar eller över natten.