Go Back

Pepparkaksblondie med biscoff

Ingredienser

  • 500 g pepparkaksdeg
  • 2 dl biscoffspread + mer att toppa med
  • 1 dl hackad vit choklad
  • pepparkakor att toppa med
  • flingsalt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Dela upp pepparkaksdegen i två och platta till ena halva delen i en 20x20 form med bakplåtspapper under. Bre på biscoffspread och toppa med mer pepparkaksdeg. Platta till något och toppa med krossade pepparkakor och vit choklad.
  • Skjutsa in i ugnen i cirka 20-25 minuter eller tills den fått en fin yta. Jag försöker att inte grädda den för länge för att få den seg och god.
  • Ringla på biscoffspread (mikra det i 30 sekunder om du vill ha den flytande) på toppen och strö på flingsalt. Servera varm eller låt den svalna. Ät med glass om du vill!