Börja med att koka upp vatten i en kastrull. Tillsätt sötpotatisnudlarna och låt koka i 3 minuter. Ställ därefter kastrullen åt sidan och låt nudlarna ligga kvar i ytterligare 5 minuter.
Sila nudlarna och lägg nudlarna i en skål. Blanda i 1 msk soja och 1 msk sesamolja. Klipp nudlarna ett par gånger med en sax.
Skär moroten, gullöken och svampen julienne, dvs hacka avlångt. Skölj spenaten. Finhacka vitlöken och salladslöken.
Stek alla grönsaker var för sig. Börja med att torrsteka svampen. Stek därefter moroten i sesamolja, tillsätt en nypa salt. Stek sedan gul löken i sesamolja och en nypa salt, placera även denna vid sidan av i en tallrik. Sist steks spenaten i lite vitlök (av det som hackats tidigare) och salt.
Blanda 4 msk soja, 1 msk sesamolja, sesamfrön och farinsocker (beroende på hur söt du vill att den ska vara) i en skål.
Stek vitlök en kort stund i stekpannan tillsammans med salladslök. Tillsätt blandningen av soja i stekpannan. Därefter grönsakerna och sötpotatisnudlarna. Smak av med salt och peppar. Stek i ett par minuter tills allt blandats samman, sen är det färdigt!