0

Japchae – Koreanska stekta sötpotatisnudlar

Japchae – Sötpotatisnudlar som steks i bland annat sesamolja och soja tillsammans med grönsaker. Det går även att tillsätta valfritt protein till detta.

2

Hotteok – Söta Koreanska pannkakor

Alla vill ju åt insidan på en kanelbulle eftersom att det är där all god fyllning finns. En hotteok har liknande fyllning, fast överallt och den är till och med krämigare på insidan. Det är som en riktigt god varm kanelbulle men som inte kräver lika mycket jobb. Den är magisk! Jag lovar!

0

Tteokbokki

Tteokbokki är en populär Sydkoreansk streetfood-rätt, som är het och otroligt smakrik. Den innehåller rice cakes som förklaras bäst som ihopsatt klibbigt ris med tuggmotstånd. Rice cakes finns i kyldisken i asiatiska mataffärer men går även att beställa på nätet. Antingen fastnar man för rice cakes första gången man äter det, eller så utvecklas det … Continued

1

Koreanska blomkålsvingar

De koreanska blomkålsvingarna i det här receptet är krispiga och har en klibbig och en sötstark glaze. Det här är en riktig favorit! Rätten går minst lika bra att fritera om man istället vill ha det.

0

Koreanska ostfyllda potatispannkakor

Tänk er mjukare varianter av potatisbullar med smält ost i och med krispig yta. Supergott med andra ord. Dessa koreanska ostfyllda potatispannkakor är så enkla att slänga ihop och så goda att äta.