Börja med att skära köttet i tunna skivor. Blanda det med majsstärkelse, bikarbonat, soja och vitpeppar. Ställ det åt sidan och låt det marineras.
Under tiden kan du skära gul lök i tjockare strimlor och salladslöken i större bitar. Finhacka vitlöken och riv ingefäran. Ställ allt åt sidan.
Förbered såsen genom att blanda allt i en skål.
Häll rikligt med olja i en stekpanna eller wok. Stek köttet på hög värme. Rör inte köttet utan låt det få en stekyta på ena sidan, innan du vänder det. Lägg köttet åt sidan när det stekts klart.
I samma stekpanna fräser du vitlök och ingefära i 30 sekunder. Rör runt hela tiden för att inte bränna vitlöken. Ha löken och salladslöken. Stek i någon minut och ha därefter i köttet igen. Blanda ner såsen och blanda runt allt. Servera med jasminris och njut!