Börja med att forma glassen genom att skopa ut det och lÀgga det i plastfolie. LÄt det stÄ i frysen.
SÀtt spisen pÄ medelvÀrme och fyll en kastrull med mjölk, kokosolja, strösocker, hushÄllsfÀrg/pressad juice frÄn rödbeta och vaniljsocker. Rör om ordentligt. HÀll sedan i klibbrismjölet och rör om hela tiden. NÀr degen blir fast och stretchig (smaka av om det behövs) sÄ Àr det klart.
LÀgg bakplÄtspapper i en form och strö över majsstÀrkelse. LÀgg sedan i mochidegen och platta ut den. Strö över mer majsstÀrkelse.
TÀck mochidegen med plastfolie och stÀll in den i frysen tills den svalnat (cirka 30 minuter)
Ta ut glassen och mochidegen, lÀgg glassen i mochidegen och vik ihop den genom att klÀmma ihop degen med fingrarna. StÀll in i frysen för att glassen ska bli fast igen.