Otroligt goda och krispiga pommes med mozzarella och parmesan. Det här är en klar favorit som jag verkligen kan rekommendera!
Krispiga pommes med mozzarella och parmesan
Ingredienser
- 400 gram fast potatis
- 1.5 dl majsstärkelse
- 1 dl riven mozzarella
- 2 dl parmesan
- vitlökspulver
- salt
Instruktioner
- Antingen skalar man potatisen innan och hackar potatisen i bitar först, eller så kokar man potatisen och sedan skalar. Whatever works for you!
- Mosa potatisen ordentligt och tillsätt sedan majsstärkelsen, vitlökspulver och salt (efter smak) och mixa väl. Ha därefter i osten och rör om.
- Lägg potatisen på ena sidan av bakplåtspappret och vik över andra sidan av bakplåtspappret. Kavla ut den till en rektangulär form och låt stå i frysen i 30 min.
- Ta ut potatisen och skär den i valfri avlång längd. Fritera potatisarna i 180 grader tills de blir gyllene. Salta om du tycker det är gott och njut med valfri sås!