0
taquitos

Taquitos

Det här är en försvenskad variant av taquitos eller flautas som de även kallas för. Det är egentligen stekt tacos fylld med ost. Man kan använda både vetetortilla och majstortilla. Jag tycker vetetortillan blir mer krispig och brukar köra på den, men älskar smaken från majstortillan vanligtvis. Där kan man göra som man vill! Det … Continued

0
kycklingcashew

Kycklingcashew på 20 min

Det här är en favoriträtt som jag ofta beställer i thailändska restauranger (Pad Mhed Mamuang). Jag måste dock säga att den som görs hemma är godare, enligt mig! Hemma kan du välja valfri mängd, valfria grönsaker och hetta i maten. Älskar! Om du gillar snabba rätter så kan du se fler här i min kategori … Continued

0
shakshuka

Shakshuka

Shakshuka är en värmande rätt som görs på minuten. Stekta tomater med ägg. Äts med bröd och funkar toppen till frukost, lunch och middag.

0
laxpasta

Laxpasta med parmesan och citron

Laxpasta är en så god och underskattad rätt. Det är krämigt, lite syrligt och full av smak. Dessutom görs allt väldigt fort och i samma stekpanna.

0
bang bang lax

Bang bang lax – otrolig lax på 20 min

Bang bang lax är en snabb och lättlagad rätt i min serie ”mat på minuten”. Den är smakrik och kräver bara 20 minuter i ugnen.

2

Snabba nudlar med jordnötssmör på 10 min

Mina snabba nudlar är heta och krämiga. Vilken smakbomb! Så otroligt gott och lättlagat. Dessa nudlar gör du under en kvart!

0

Fantastisk tortellinipasta under 15 min

Tortellinipasta är en rätt som går fort att göra. Det här gör du under kvarten och det smakar så otroligt gott! Krämig parmesansås, plommontomater och spenat. MUMS!