Vilken otrolig röra, syrlig, het, fräsch och bara helt fantastisk. Det passar så bra till grillat, som en sallad vid sidan av maten. Jag älskar den! Fetaosten är pricken över i:et. Tillsammans blir allt så smakrikt! Här är klippte på när jag lagar denna fantastiska sidorätt!
Den perfekta majsdippen!
majsdipp
Ingredienser
- 360 gram majs (burk)
- 250 g fetaost
- 2 avokado
- 2 nävar korriander eller annan ört
- 1 röd lök
- 1 jalapeno
Sås
- 2 dl majonnäs
- 1 dl gräddfil
- 1.5 lime saft
- 2 vitlöksklyftor
- salt/peppar
Instruktioner
- Finhacka avokadon, koriandern, röd löken och jalapeno. Lägg ner allt i en skål, smula i fetaosten och häll ner majsen.
- Blanda gräddfil, majonnäs, finhackad vitlök och pressad lime i en mindre skål. Rör runt ordentligt och häll över salladen. Smaka av med salt. Servera till grillat, till tacosen eller som snack. T.ex. med nachochips!
Om du älskar majsdipp så kanske du kommer älska denna! Här är klipp på när jag gör denna otroliga dipp!