Dessa är otroligt goda och är helt inspirerade av brasilianska beijinho de coco som är ett återkommande recept här hemma. Jag har även testat att ha i krossade pepparkakor och det blir mycket gott!
Tips! Riven apelsinzest är mycket gott i saffransbollarna.
Saffransbollar
Ingredienser
- 400 g sötad kondenserad mjölk plus extra att rulla i
- 25 g smör
- 0.5 g saffran
- 3 dl riven kokos + mer att rulla i
Instruktioner
- Värm upp den sötade kondenserade mjölken i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tillsammans med saffranet och smöret. Rör runt hela tiden, tillslut tjocknar det och då kan du ha i den rivna kokosen.
- Smöra en form och lägg på smeten. Täck med bakplåtspapper och låt svalna helt i kylen. Eller balkongen om det är kallt ute!
- Därefter kan du rulla de till bollar. Se till att ha smör eller olja på händerna för att lättare kunna forma de runda. Rulla i riven kokos och servera!
Saffransbollar – Helan Shabani
https://petstepin.com/pro-soccer-online-on-steam-58/
buy levitra online usa
buy levitra online usa
how much does hydrocodone cost at a pharmacy
how much does hydrocodone cost at a pharmacy
does sildenafil keep you hard after coming?
does sildenafil keep you hard after coming?
viagra cialis levitra
viagra cialis levitra
cialis online pills
cialis online pills
bupropion xl online pharmacy
bupropion xl online pharmacy
sildenafil no prescription
sildenafil no prescription
cialis tadalafil 20 mg precio
cialis tadalafil 20 mg precio
Saffransbollar – Helan Shabani
https://steroidgainz.com/how-to-order-steroids-with-paypal/