Dessa är otroligt goda och är helt inspirerade av brasilianska beijinho de coco som är ett återkommande recept här hemma. Jag har även testat att ha i krossade pepparkakor och det blir mycket gott!
Tips! Riven apelsinzest är mycket gott i saffransbollarna.
Saffransbollar
Ingredienser
- 400 g sötad kondenserad mjölk plus extra att rulla i
- 25 g smör
- 0.5 g saffran
- 3 dl riven kokos + mer att rulla i
Instruktioner
- Värm upp den sötade kondenserade mjölken i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tillsammans med saffranet och smöret. Rör runt hela tiden, tillslut tjocknar det och då kan du ha i den rivna kokosen.
- Smöra en form och lägg på smeten. Täck med bakplåtspapper och låt svalna helt i kylen. Eller balkongen om det är kallt ute!
- Därefter kan du rulla de till bollar. Se till att ha smör eller olja på händerna för att lättare kunna forma de runda. Rulla i riven kokos och servera!
how long does it take for gabapentin to work
how long does it take for gabapentin to work
starting dose of prednisone for back pain
starting dose of prednisone for back pain
how much will 10 mg lisinopril lower blood pressure
how much will 10 mg lisinopril lower blood pressure
provigil approved for fibromyalgia
provigil approved for fibromyalgia
ampicillin resistance gene plasmid vector
ampicillin resistance gene plasmid vector
Saffransbollar – Helan Shabani
https://continuingbusinesseducation.cbehub.com/2016/11/06/hello-world/
Saffransbollar – Helan Shabani
https://www.connect24.com/Home/Language?lc=en-US
Saffransbollar – Helan Shabani
https://top-draft.com/how-to-find-the-perfect-event-venue/
Saffransbollar – Helan Shabani
https://www.cocktailkleidercity.de/
Saffransbollar – Helan Shabani
https://studenterlinjen.dk/aendring-i-aabningstider/
Saffransbollar – Helan Shabani
https://fotoart.bg/брой-8/trinity-benedikt-partenheimer
Saffransbollar – Helan Shabani
https://www.costadelsolnet.com/lorem-post-with-image-format/
Saffransbollar – Helan Shabani
https://www.shininguttarakhandnews.com/body-shamming-statement-law/