Ugnsrostad potatis med parmesan och panko

Snabb och krispig potatis som också är smakrik. Den innehåller både parmesan och panko som gör den mycket krispig och god.

Ugnsrostad potatis med parmesan och panko

Ingredienser

  • 500 gram potatis
  • 3 msk olivolja
  • 3 msk parmesan (jag använder parveggio)
  • 1-2 msk panko

Jag hade i cirka en halv tsk av följande kryddor:

  • paprikapulver
  • vitlökspulver
  • lökpulver
  • salt/peppar
  • timjan

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225 grader
  • Börja med att skära potatisen i mindre klyftor. Lägg de i en skål och häll ner olivolja och tillsätt alla kryddor. Ha i parmesan och panko för extra krisp och smak.
  • Låt stå i ugnen i 30 minuter eller tills det fått en krispig yta

Författare: Helan Shabani

Du kanske också gillar...

Prenumerera
Notis om
guest
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Claes Tapper
Claes Tapper
1 år sedan

Mums! 👌

Claes Tapper
Claes Tapper
Reply to  Claes Tapper
1 år sedan

Tänker på potatis m parmesan o panko

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x