Dessa gör du hur snabbt och enkelt som helst och det blir så otroligt gott! För ett tag sedan såg jag Filip göra våfflad potatisbulle på tiktok och har inte kunnat sluta tänka på de sen dess. Så det här är ett recept med min egna twist! Fungerar toppen som förrätt eller tilltugg.
Våfflad potatisbulle med parmesankräm, räkor och löjrom är helt sjukt gott och superenkelt!
Våfflad potatisbulle med parmesankräm, räkor och löjrom
Ingredienser
- 8 potatisbullar
- 1 dl creme fraiches
- 1 dl parmesan
- 1/2 vitlöksklyfta smaka av
Toppa med
- handskalade räkor
- rödlök
- gräslök
- dill
- löjrom
- citronskivor
Instruktioner
- Börja med att våffla potatisbullen på högsta värme. Fungerar toppen att ta den direkt ut ur frysen. Pressa den successivt platt så att den tillslut blir riktigt krispig. Detta tar ett par minuter. Ingen smör eller olja behövs! Låt potatisbullen svalna helt.
- Blanda creme fraiche, riven parmesan och smaka av med riven vitlök och salt. Bre ut på varje potatisbulle och toppa sedan med räkor, rödlök, gräslök, dill, löjrom och dekorera med citronskivor. Klart!
Du skriver potatisbullar, vad är det,? Stekt potatismos eller,
Man kan köpa frysta Felix potatisbullar från ICA
Potatisburgare
Vad kan man ersätta räkorna med?
Beror på vad man tycker om! Krabba kräftstjärtar hummer etc
Låter underbart gott
Hej
tror du att det går att förbereda våfflingen dagen innan till en buffé eller blir det trista?
Kan man göra våfflingen 1 dag tidigare till en buffé o bara pynta dem samma dag?