Jordnötsramen med vegofärs

En supergod jordnötsramen med vegofärs, går naturligtvis att ersätta vegofärs med något annat. Denna rätt är både enkel och supersnabb gjord på ingredienser som ni förmodligen redan har hemma.

Det tar inte lång tid att koka ihop denna ramenrätt, jag är i paradiset så god var denna!

Förenklad variant av tantanmen ramen

Ingredienser

  • 80 gram vegofärs
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 msk soja
  • 4,5 dl vatten
  • 2 dl mjölk valfri sort
  • Shin ramyun nudlar
  • En pak choi
  • En grönsaksbuljong

Instruktioner

  • Börja med att koka vatten i en separat kastrull och lägg i pak choi tillsammans med en grönsaksbuljong. Koka tills det blivit mjukt. Häll ut vattnet och ställ åt sidan.
  • Stek färsen i olja tillsammans med jordnötssmör och soja. Låt jordnötssmöret smälta.
  • Häll i vatten och mjölk. Låt koka.
  • Tillsätt nudlarna och kryddorna som finns i paketet.
  • Servera nudlarna i en skål, lägg på pak choi och om man vill kan man ha på hackad salladslök och chiliolja.

Författare: Helan Shabani

Du kanske också gillar...

Prenumerera
Notis om
guest
1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lova
Lova
1 år sedan

till hur många är receptet för?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x