En efterrätt jag aldrig tröttnar på och som jag ofta bjuder på är denna. Den är len, krämig, smakar karamelliserad pepparkaka och har textur från knapriga daimen.
Biscoff cheesecake i glas med daim är min favorit!
Biscoff cheesecake i glas med daim
Ingredienser
- 11 biscoffkakor
- 25 g smör
Cheesecakefyllning
- 200 g färskost
- 2 dl vispgrädde
- 1 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 dubbeldaim 56 g
Toppa med
- biscoff spread
- vispgrädde
- daim
Instruktioner
- Börja med att krossa kakorna till fintsmul. Blanda med smält smör. Fördela i 4 glas, eller fler ifall du vill ha mindre portioner. Ställ in i kylen.
Cheesecakefyllning
- Vispa ihop färskost, vispgrädde, florsocker och vaniljsocker. Vispa tills det blir riktigt fluffigt. Blanda ner finhackad daim. Fördela i glasen.
Topping
- Mikra biscoff spread i 30 sekunder. Häll över cheesecaken. Garnera med vispad grädde och daim.
Gillar du denna cheesecake så går den även att göra i en stor form. Här hittar du det receptet!