Man kan väl säga att det är Ttacorullar som gratineras i ugnen och är superkrämiga och goda på insidan. Otroligt goda att servera med en sallad till och gräddfil. Påminner mycket om min tacotårta som varit superpoppis.
Taco pockets är så gott med gräddfil och sallad till. Gärna guacamole och lite nachos till!
Taco pockets
Ingredienser
- 8-9 taco pockets
- 500 g färs vego eller nötfärs
- 1 paket tacokrydda
- 2 vitlöksklyftor
- 160 g majs
- 3 dl creme fraiche med paprikasmak
- 230 g tacosås
- 2 dl riven ost cheddar/mozzarella
- 2 msk vetemjöl + 2 msk vatten
Toppa med
- ca 1.5 dl smält ost färdig, finns i tacohyllan
- riven ost cheddar/mozzarella
Instruktioner
- Stek färsen i en stekpanna med olja i. Krydda med tacokrydda, fräs finhackad vitlök och tillsätt majsen. Rör sedan ner tacosås och creme fraiche. Avsluta med riven ost.
- Sätt ugnen på 200 grader
- Blanda vetemjöl och vatten i en skål. Fyll alla taco pockets och pensla öppningen med vetemjölet. Tryck ihop kanterna så att inget rinner ur. Toppa med smält ost och riven ost. Skjutsa in i ugnen i cirka 8 minuter eller tills att den fått en fin yta.
- Ta ut och servera med sallad, gräddfil och andra tacotillbehör.