Man kan väl säga att det är Ttacorullar som gratineras i ugnen och är superkrämiga och goda på insidan. Otroligt goda att servera med en sallad till och gräddfil. Påminner mycket om min tacotårta som varit superpoppis.
![Taco pockets](https://i0.wp.com/helanshabani.se/app/uploads/sites/10/2024/01/831A2CB0-FAEF-4D3F-B2A4-2581FA9C8567.jpeg?resize=648%2C972&ssl=1)
Taco pockets är så gott med gräddfil och sallad till. Gärna guacamole och lite nachos till!
Taco pockets
Ingredienser
- 8-9 taco pockets
- 500 g färs vego eller nötfärs
- 1 paket tacokrydda
- 2 vitlöksklyftor
- 160 g majs
- 3 dl creme fraiche med paprikasmak
- 230 g tacosås
- 2 dl riven ost cheddar/mozzarella
- 2 msk vetemjöl + 2 msk vatten
Toppa med
- ca 1.5 dl smält ost färdig, finns i tacohyllan
- riven ost cheddar/mozzarella
Instruktioner
- Stek färsen i en stekpanna med olja i. Krydda med tacokrydda, fräs finhackad vitlök och tillsätt majsen. Rör sedan ner tacosås och creme fraiche. Avsluta med riven ost.
- Sätt ugnen på 200 grader
- Blanda vetemjöl och vatten i en skål. Fyll alla taco pockets och pensla öppningen med vetemjölet. Tryck ihop kanterna så att inget rinner ur. Toppa med smält ost och riven ost. Skjutsa in i ugnen i cirka 8 minuter eller tills att den fått en fin yta.
- Ta ut och servera med sallad, gräddfil och andra tacotillbehör.