1

Underbar och krämig lemon curd på 4 ingredienser

Lemon curd på 4 ingredienser, det går fort att göra och passar till så mycket olika saker. Jag älskar den fräscha och syrliga smaken i tårtor, i pavlova, på cheesecakes och så mycket mer. Ett måste!

1
pepparkakscheesecake-cookies

Pepparkakor med cheesecakefyllning

Pepparkakor med cheesecakefyllning är det perfekta valet om du vill göra något busenkelt och gott! Färdigpepparkaksdeg är min quickfix!

0

Snabb kärleksmums i mikro

Ibland vill man att det ska gå fort och då är inte ugnen tillräckligt snabb. Eller så ugnen trasig, inte tillgänglig där man är eller vad som helst.. men då finns det kanske en mikro? PERFEKT. Då kan du göra denna! En snabb kärleksmums i mikro som är en mindre portion. GOTT! Om du gillar … Continued

0

Kalljästa frallor på 6 ingredienser

Kalljästa frallor på 6 ingredienser, förbered dagen innan och servera dagen efter. Kräver minimal effort, ingen knådning och det räcker med att skära upp bitarna dagen efter och skjutsa in i ugnen. MAGI!

0

Blåbärsscones

Otroligt goda blåbärsscones som är frasiga och om man vill kan man ringla över citronglaze. SÅ GOTT! Här hittar ni klippet på när jag gör de! Är man intresserad så finns andra recept fast bröd, tex denna!

1

Snickersrutor med kolagömma

Enkla och krispiga no-bake snickersrutor med kolagömma!

0

Fudgy brownie med chokladfrosting

Smakrik och god fudgy brownie med chokladfrosting! SÅ GOD!

0

Biscoffcookies med daim på 5 ingredienser

Snabbt, smidigt och enkelt! Blanda snabbt ihop 5 ingredienser i en bunke och skjutsa in de i ugnen, så har du biscoffcookies med daim färdiga på bara 15 minuter!

0

Somrig tårta på smördeg

Här kommer ett recept på en enkel och somrig tårta gjord på smördeg. Det blir så frasigt och gott! På med den krämiga färkostgrädden, söta sylten och färska bären så har du en somrig och fräsch tårta inom nolltid!

4

Knådfritt bröd – Artisan bröd

Ett snabbt bröd som är knådfritt och blandas ihop på bara några minuter! Hemligheten är den långsamma jäsningen. Låt stå och jäsa över natten så har du färskt bröd dagen efter. MUMS!